Dokonalý Úsměv (Psychologický thriller o Jessie Huntové-kniha čtvrtá) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2020)
V DOKONALÉM ÚSMĚVU (knize č. 4) je kriminální profilující psycholožce, Jessie Huntové, 29, čerstvé absolventce Akademie FBI, přidělen nový znepokojivý případ: někdo zavraždil ženu po třicítce, která využívala služeb webové seznamky k aférkám s ženatými muži. Sblížila se snad s některým z ženatých mužů příliš? Stala se obětí vydírání? Pronásledoval ji někdo? Nebo se jednalo o mnohem podlejší motiv? Seznam podezřelých zavede Jessie do zámožných, vyumělkovaných čtvrtí a za závoj zdánlivě dokonalých životů, jež jsou ve skutečnosti do hloubi duše prohnilé. Brzy si uvědomí, že vrah se musí skrývat za jedním z těch falešných, nacvičených úsměvů. Jessie nezbývá, než se ponořit do psychózy hledaného zločince a pokusit se ho dopadnout, zatímco se s úsilím snaží udržet pohromadě svou vlastní křehkou psychiku-její otec je přitom stále na svobodě a nezastaví se před ničím, dokud ji nezabije. Rychle ubíhající psychologický thriller s nezapomenutelnými postavami a napínavým příběhem, DOKONALÝ ÚSMĚV je čtvrtou knihou v nové strhující sérii, která Vás přinutí otáčet stránky pozdě do noci. Kniha č. 5 v sérii o Jessie Huntové bude k dispozici již brzy.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky