Dokonalý blok (Psychologický thriller o Jessie Huntové-kniha druhá ) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2019)
V DOKONALÉM BLOKU (knize č.2), novopečená forenzní psycholožka, Jessie Huntová, 29, sbírá kusy svého rozbitého života a opouští předměstí, aby začala nový život v centru Los Angeles. Když ale někdo zavraždí bohatého prominenta, Jessie, které je případ přidělen, se ocitne zpátky ve světě naoko perfektního předměstí, kde musí mezi falešnými fasádami normálnosti a sociopatických žen dohonit pomateného vraha. Jessie, šťastná, že je opět v centru LA, si je jistá, že její příměstská noční můra je nyní záležitostí minulosti. Připravená hodit své nevydařené manželství za hlavu, si najde práci na místním policejním oddělení a své přijetí na Akademii FBI prozatím odkládá. Na začátek kariéry dostane přidělený jednoduchý případ-vraždu v bohaté čtvrti. Její nadřízení ovšem nevědí, že je na případu víc, než kdo tuší. Nic ji nemůže připravit na její první případ, při němž bude donucena nahlédnout do myslí bohatých, předměstských párů, o kterých si myslela, že je zanechala daleko za sebou. Za jejich vyleštěnými rodinnými fotografiemi a pěstěnými živými ploty si Jessie uvědomuje, že dokonalost není tím, čím se jeví. Rychle ubíhající psychologický thriller s nezapomenutelnými postavami a napínavým příběhem, DOKONALÝ BLOK, je druhou knihou v nové sérii, která vás přinutí otáčet stránky pozdě do noci. Kniha č. 3 v sérii o Jessie Huntové-DOKONALÝ DŮM-je nyní také k dispozici k předobjednání.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky