Zúčtování s ďáblem - Elizabeth, O´Roark (Ikar, 2024)
Na rameni mi sedí ďábel a každé pondělní ráno mi šeptá do ucha neslušné návrhy. Návrhy, které ignoruju... protože se všechny týkají Bena Tatea - mého kolegy, zloděje klientů a soka. Každé zatracené pondělí proti mně sedí na poradě s tím svým samolibým úsměvem a ztělesňuje vše, co nenávidím. Snažím se mu vyhýbat, jenže když do firmy přijde velký případ - takový, který by mohl změnit jeho i mou kariéru -, udělám výjimku. Znamená to víkendy a večery po jeho boku. Znamená to snášet jeho úšklebky a chytrácké řeči a nikdy mu nepodlehnout. Až do noci, kdy Ben řekne: "Prosím." A ďábel na mém rameni se rozhodne vznést pár vlastních požadavků.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Erotické romány