Impérium snů - Charlotte, Jacobi (Ikar, 2023)
Hamburk, 1929. Sestry Hertha a Lucie zdědily od svých kmoter prosperující parfumerii Douglas, kde s nimi celá léta pracovaly. Chtějí úspěšně pokračovat v životním díle svých kmoter i v budoucnu. Když však udeří celosvětová hospodářská krize a vítězí nacionalistická politika, musí urputněji než kdykoli předtím bojovat o to, aby i nadále mohly předávat světu kouzlo vůní. Zažijte parfumerii Douglas v době krachu na burze i v době prosperity. Dozvíte se, jak hamburské impérium zvládlo nové výzvy.
Keywords: Společenské romány