Aféry na zámku Ashmore - Cynthia, Harrod-Eagles (Ikar, 2023)
Pokračování osudů rodiny Staintonových na panství Ashmore. Giles, nový hrabě ze Staintonu, se bohatě oženil a snaží se opět pozvednout panství. Jeho žena Kitty se obává své energické tchyně a netrpělivě očekává narození dítěte. Doufá, že to bude chlapec a ona už nebude na panovačné tchyni tolik závislá. Mladší Gilesova sestra Rachel má být poprvé uvedena do společnosti a její matka dělá vše pro to, aby měla naději na bohatého a urozeného ženicha. Její sestra Alice zatím prožívá první romantickou, ale společensky nevhodnou lásku a také mezi služebnictvem nepanuje dobrá atmosféra, navíc dojde k záhadnému zmizení komorníka. Na zámku, kde jsou vztahy ovlivněné ctižádostí, žárlivostí a touhou po pomstě se schyluje k tragédii...
Keywords: Romantika, romány pro ženy