Bez práce nejsou koláče - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2014)
Věci, které nás obklopují, skrývají příběhy. A každý příběh v sobě může ukrývat poezii. Tato knížka vás o tom přesvědčí. Není to žádná novinka, že bez práce nejsou koláče, ale víte, co to dá za práci vyrobit například takové mýdlo, gumu, zápalky, svíčky nebo třeba tuto knížku? Přečtěte si, jak se co dělá.
Keywords: Říkanky a básničky; Říkadla, básničky, písničky