Proč? - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2014)
Proč je něco tak, a ne jinak? Proč není moře sladké? Proč nám tluče srdce? Proč mají houby klobouk? Rozverné verše a zábavné ilustrace s humornou nadsázkou odpovídají na všechny důležité dětské otázky o přírodě, věcech a lidech.Pro zvědavé děti od 3 let a dospěláky, kteří se nezapomněli divit.
Keywords: Říkanky a básničky; Říkadla, básničky, písničky