Komorník, který mě miloval - Valerie, Bowmanová (Ikar, 2025)
Celý Londýn zná Beaua Bellhama jako markýze z Bellinghamu, ale jen pár důvěryhodných ví, že pracuje i pro ministerstvo vnitra a pátrá po zrádcích koruny. Takže když jeden z jeho přátel předstírá, že je lokaj, aby si našel ženu, Beau se rozhodne, že vydávat se za komorníka pro něj bude dokonalým krytím. Jenže nepočítá s tím, že se střetne s velmi sebevědomou služebnou. K tomu má slečna Marianne Notleyová víc tajemství než sponek do vlasů. Jakmile se seznámí s novým komorníkem, okamžitě mu nedůvěřuje. Nehledě na jeho švihácký vzhled a neodolatelný šarm je až příliš sebejistý a na její vkus klade až příliš mnoho otázek. Rozhodne se odhalit jeho pravou identitu a nezdráhá se použít i ženské zbraně. Ale zanedlouho se všechno to předstírání začne zdát znepokojivě skutečné - a hodně podobné zamilovanosti. Poté co o sobě konečně zjistí pravdu, probudí to nenávist, nebo lásku?
Keywords: Romantika, romány pro ženy