Zač je života loket - Marcela, Mlynářová (Brána, 2021)
Populární autorka řady úspěšných titulů se v této knize vrací do doby svého mládí. Svým typickým humorem líčí radosti i strasti při hledání partnera, svá manželství, jak "vydýchávala" partnery, které si děti přivedly, svatbu syna a nezapomíná ani na výlety, které absolvovala se svou matkou. V knize určené především čtenářkám tak defiluje celá řada problémů, s nimiž se v životě setkala, setkává nebo ještě setká snad každá žena, a s vtipem řešené úsměvné i vážné životní situace.
Keywords: Humor, satira; Memoáry, osobnosti a osudy