Ve stínu lží (Psychologický detektivní thriller s Chloe Fine - kniha č. 2) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2020)
"Kniha STÍNY MINULOSTI je plná naprosto nečekaných zvratů - při jejím čtení budete celou dobu jako na trní. Blake Pierce odvedl skutečně mistrovský kus práce! Opravdový skvost mezi napínavými detektivkami. Fanouškům dobrých thrillerů by v knihovně rozhodně neměla chybět. Dílo je plné psychologického napětí a zakončené nečekaným vývojem událostí. První kniha velice slibné série. Nemůžu se dočkat pokračování." -- Knižní a filmový kritik Roberto Mattos VE STÍNU LŽÍ (detektivka s Chloe Fine) je druhou knihou nové série psychologických thrillerů od autora bestsellerů Blakea Pierce, jehož první bestseller Once Gone (Book #1) (ke stažení zdarma) si vysloužil více než 1 000 pětihvězdičkových hodnocení. Na zvláštní agentku FBI z oddělení násilných trestných činů, Chloe Fine (27 let), která se stále vzpamatovává z odhalených tajemství své vlastní minulosti, čeká její první případ: vražda chůvy, ke které došlo na zdánlivě dokonalém a klidném předměstí. Chloe se ocitá ve světě plném tajemství, nevěry, přetvářky a lstí, a brzy zjišťuje, že pachatelem může být kdokoliv - a to naprosto kdokoliv. Její otec je stále ve vězení a Chloe musí současně stanout tváří v tvář svým vlastním démonům a odhalit tajemství, která zahalují její osobu, než ji stihnou zavalit a ukončit její kariéru dřív, než vůbec stihla začít. VE STÍNU LŽÍ je druhou knihou nové poutavé série. Jedná se o psychologický thriller plný emočního napětí a propracovaných postav, zasazený do atmosférického předměstí. Napínavý příběh, který vás zcela pohltí a díky kterému nebudete moct knihu odložit, dokud ji nedočtete. 3. kniha ze série thrillerů s Chole Fine bude brzy k dostání.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky