Dobrodružství dovedou létat - Nelly, Möhleová (Pikola, 2024)
Matylda a její kamarádka Anička mají obrovskou radost. Pan Bovist ze sousední zahrady souhlasil, že jim prozradí tajemství kouzelných rostlin a začne je učit, jak se stát čarodějnými zahradnicemi. Jenže zapomněli na podvodníka Gunnara. Trvá na svých právech a vymáhá své dědictví za každou cenu. Neštítí se unést pana Bovista a ještě k tomu ho promění na trpaslíka. Podaří se Matyldě s Aničkou zasadit správné kouzelné květiny a pana Bovista zachránit?
Keywords: Beletrie pro děti; Příběhy, deníky