Nina životní příběh herečky Niny Divíškové - Braunová, Petra (Cosmopolis, 2013)
Populární herečka Nina Divíšková svěřila svůj zajímavý životní příběh zkušené autorce Petře Braunové a vznikla tak kniha Nina. Kniha vás překvapí upřímností a nadhledem, s jakým Nina svůj leckdy nelehký životní běh prožila.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy