S benzinem v krvi - Willi, Weber (Brána, 2022)
Willi Weber byl dvacet let manažerem Michaela Schumachera. Objevil ho, podporoval ho a udělal z něj mistra světa a rekordmana. Dokud však Weber neinvestoval své jmění do mladého závodního talentu, sklidil v životě řadu šílených porážek. V této knize píše o své jedinečné kariéře, již zahájil jako prodavač losů a koňaku, až to dotáhl na milionáře a podnikatele. A taky vypráví o dvou snílcích - nezkušeném chlapci z Kerpenu a restauratérovi z Řezna, kteří se společně stali nejúspěšnějším týmem Formule 1 na světě.
Keywords: Sport, zdraví a životní styl; Memoáry, osobnosti a osudy; Sporty