Přivedeš mě do hrobu - Karen, M., McManusová (Yoli, 2023)
Ivy, Mateo a Cal si bývali blízcí, teď už je ale spojuje jen společná střední a to, že mají všichni tři den blbec. Ivy prohrála volby do studentské rady, Mateovi zbývá jen krůček k vyhoření a Cala odmítla holka. Zase. Když na sebe tahle trojce narazí na parkovišti, rozhodne se vykašlat na vyučování a vyrazit za školu. Jen oni tři jako za starých časů. Kdo by to byl řekl? Jen co opustí parkoviště jim ale dojde, že si nemají co říct. Dokud si nevšimnou dalšího studentka Carletonské střední, který se rozhodl zatáhnout školu, a nevydají se za ním. A nechtíc se tak stanou svědky jeho vraždy. Co když se před školou nepotkali náhodou? A co když mají společného mnohem víc, než si doposud mysleli? Doporučený věk 13+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti