Škvíra - C., J., Tudor (Kalibr, 2023)
Kolekce jedinečných mysteriózních povídek od autorky kultovního Kříďáka. Každá z nich je obestřena mrazivou temnotou, která něco skrývá - vrahy, přeludy, nestvůry... nebo cosi odporného v krabici na klobouky. Vítejte v příbězích, kde se chystá konec světa, kde nebezpečí věští i šum motýlích křídel, kde kopírka dokáže zázraky a kde není radno zaměňovat svou identitu či zkoumat záhadné graffiti. V téhle knize není nic takové, jak se zdá - milovníci rafinovaných a děsuplných zápletek si rozhodně přijdou na své.
Keywords: Horory