Jak přežít toxické rodiče - Julie, Arcoulin (Mimochodem, 2025)
Někteří rodiče svým dětem ztěžují život a brání jim v rozvoji. Místo aby je podporovali, podkopávají jejich sebevědomí, manipulují s nimi a ovládají je. Autorka v optimistické, přímočaré a dojemné publikaci vysvětluje, jak rozpoznat toxické rodiče, jak se vymanit z jejich područí a zahojit si rány z dětství.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Úspěch a motivace