Bretaňský příliv - Jean-Luc, Bannalec (Kalibr, 2023)
Komisař Dupin nechtěl už nikdy vyšetřovat na moři. Nicméně tento nový případ ho nutí vydat se až před poslední výběžky západního pobřeží Bretaně. Na svérázný ostrov de Sein, na němž žije víc králíků než lidí a kdysi ho obývaly mocné čarodějnice. Před úchvatnou kulisou, mezi ostrovy Molene a Ouessant a zátokou Douarnenez, vyšetřují komisař a jeho inspektoři záhadný případ, který je donutí překročit vlastní hranice.
Keywords: Krimi, detektivky