Záchrana - Dmitry, Glukhovsky (Laser, 2023)
V Moskvě probíhá slavnostní přehlídka kozáckého vojska. Nový car osobně vybírá nejstatečnější muže, aby je poslal na temná území, která kdysi bývala součástí velkého Ruska, dokud je neovládla vzpoura a všechny bývalé ruské země nepodlehly tajuplné smrtelné klatbě. Průzkumná četa má zjistit, co se na Stanovišti skutečně děje. Netuší, že je zde čeká skutečné Dantovo peklo... Velkolepé vyvrcholení příběhu o Stanovišti, ze kterého přichází Smrt, aby rozpoutala apokalypsu...
Keywords: Sci-fi, fantasy