Divoký syn - Jack, Carr (Kalibr, 2023)
Hluboko v sibiřské divočině je na útěku žena. Pronásleduje ji muž, jenž skrývá tajemství a také ji chce zabít. Je to bývalý důstojník CIA a zrádce, který našel útočiště u ruské mafie. Ta se chce postarat o to, aby pod drnem skončil i bývalý člen SEAL James Reece, jenž se na druhém konci světa právě zotavuje po operaci mozku. A s pomocí investigativní novinářky Katie Buranekové a svého dlouholetého přítele a člena týmu SEAL Raifa Hastingse dává pomalu dohromady svůj život, aniž by tušil, že po něm jde mafie...Ve svém dosud nejsilnějším a emocionálně nejvypjatějším thrilleru Jack Carr zkoumá nejtemnější lidské pohnutky očima muže, který zažil to nejlepší i nejhorší.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Horory