Psychospirituální transformace 1 Nekonečné možnosti na planetě Zemi - Bučilová, Věra (Alferia, 2012)
Lidstvo prožívá zcela mimořádné období svého vývoje, které by mělo být spojeno s transformací lidského vědomí a vstupem člověka do vyšších duchovních dimenzí. Věra Bučilová a Marie Nestěrová nabízejí ve své knize zdánlivě jednoduché a prosté interpretace nejvyšší moudrosti a duchovních zákonů. Jejich jazyku může rozumět každý čtenář a každý si jistě v textu najde podněty k zamyšlení nad svým způsobem žití či přímo konkrétní odpovědi na svoje problémy.
Keywords: Harmonie těla a duše; Uvědomělý život