Obecná didaktika Pro studium a praxi - Zormanová, Lucie (Grada, 2014)
Seznamte se s nejdůležitějšími otázkami obecné didaktiky! Publikace určená především studentům učitelství a učitelům, a to na všech stupních školství včetně vysokého, vás srozumitelnou a jasnou formou seznámí se základními pojmy a problémy oboru. Výklad je zároveň komplexní, bez povrchního zjednodušování.
Keywords: Pedagogika; Didaktika