Přistání (Invazní kroniky - Kniha druhá) - Morgan, Rice (Lukeman Literary, 2019)
Od přední autorky bestsellerů, Morgan Rice, přichází dlouho očekávaná sci-fi série. SETI zachytil signál od mimozemské civilizace. Je ještě čas zachránit svět? "Skvělá zápletka, přesně ten druh knihy, který v noci nebudete moct odložit. Konec byl neskutečný cliffhanger. Okamžitě si budete chtít koupit další díl jen proto, abyste věděli, co se stane." -The Dallas Examiner (komentář ke knize Milovaná) "Další výtečná fantasy série plná cti, odvahy, magie a víry v osud... Doporučuji do knihovny každého čtenáře, který miluje dobře napsanou fantasy literaturu." -Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (komentář k Vzestup draků) "Čte se skvěle. Musíte dočíst ještě jednu stránku a nechcete ji odložit." -FantasyOnline.net, ke knize Cesta hrdiny Potom, co SETI zachytil signál, uvědomuje si třináctiletý Kevin, že jen on může zachránit svět. Ale stihne to? Co musí udělat? A co mimozemšťané chystají dál? "Nabité akcí... Riceová skvěle píše a má fascinující předpoklady." -Publishers Weekly, ke knize Cesta hrdiny "Perfektní fantasy... doporučeno všem, kdo mají rádi epické fantasy plné mocných, ale uvěřitelných mladých hrdinů." -Midwest Book Review, komentář ke knize Vzestup draků "Akcí nabitá fantasy, která jistě potěší fanoušky předchozích knih od Morgan Rice, stejně jako fanoušky děl jako je série ODKAZ DRAČÍCH JEZDCŮ od Christophera Paoliniho.... Fanoušci fikce pro mladé budou toto poslední dílo Riceové hltat a pak škemrat o přídavek." -The Wanderer, A Literary Journal (komentář k Vzestup draků) Třetí kniha ze série vyjde již brzy. K dispozici je i množství dalších sérií fantasy žánru, včetně knihy CESTA HRDINY (první kniha série ČARODĚJŮV PRSTEN), která je zdarma a má více než 1300 pětihvězdičkových recenzí!
Keywords: Young Adult, New Adult