Soužení (Záhada Riley Paige - Kniha č. 6) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2019)
"Mistrovsky zpracovaný thriller a záhada! Autor skvostně vytvořil postavy, jejichž psychická stránka je tak dobře popsaná, že máme pocit, jako bychom byli v jejich mysli, sledovali jejich obavy a těšili se z jejich úspěchu. Zápletka je velmi inteligentní a poskytne vám zábavu během čtení celé knihy. Tato kniha je plná zápletek a nenechá vás usnout, dokud neotočíte poslední stránku." --Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (o knize Navždy pryč) SOUŽENÍ je šestou knihou z nejprodávanější mystery série Riley Paige, která začíná knihou NAVŽDY PRYČ (kniha č. 1). Na předměstí Seattlu se objeví muži a ženy, otrávení tajnou chemikálií. Když se to ale začne opakovat, je jasné, že je třeba dopadnout vyšinutého vraha, FBI povolá své nejlepší lidi: Zvláštní agentku Riley Paige. Riley obdrží výzvu k návratu a plnění svých povinností - ale Riley, stále ještě vyvedená z míry z útoků na svou rodinu, s návratem váhá. Ale když těla přibývají a vraždy se stávají mnohem nevysvětlitelnější, Riley ví, že nemá na vybranou. Případ zavede Riley hluboko do znepokojujícího světa pečovatelských domů, nemocnic, poflakujících se pečovatelů a psychotických pacientů. Jak se Riley dostává hlouběji do mysli vraha, uvědomí si, že je na stopě nejděsivějšímu zabijákovi ze všech: jehož šílenství nezná mezí - a přesto je to někdo, kdo se může jevit překvapivě obyčejný. Temný psychologický thriller, ze kterého se napjatým očekáváním rozbuší srdce, SOUŽENÍ je knihou č. 6 ze strhující nové série - s oblíbenou novou postavou - která vás přinutí otáčet stránky dlouho do noci. Kniha č. 7 ze série Riley Paige bude brzy k dostání.
Keywords: Krimi, detektivky