Voják, Bratr, Čaroděj (Koruny A Slávy--Kniha Pátá) - Morgan, Rice (Lukeman Literary, 2018)
"Morgan Rice přišla s něčím, co se zdá být příslibem další brilantní série, která nás zavede do fantasy plné odvahy, cti, udatnosti, magie a víry ve vlastní osud. Morgan dokázala vytvořit silné postavy, které nás přimějí je obdivovat na každé stránce... Doporučuji do knihovny každého čtenáře, který miluje dobře napsanou fantasy literaturu." --Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (komentář k Vzestup draků) VOJÁK, BRATR, ČARODĚJ je pátá kniha ze série bestsellerů epické fantasy ságy KORUNY A SLÁVY od Morgan Rice, která začíná knihou OTROKYNĚ, BOJOVNICE, KRÁLOVNA. Sedmnáctiletá Ceres je krásná, chudá dívka z imperiálního města jménem Delos. Právě získala město, ale stále ještě nedosáhla úplného vítězství. Rebelové k ní vzhlížejí jako k nové vůdkyni, proto musí najít způsob, jak svrhnout královské a jak ubránit Delos před útokem armády větší, než kdo kdy viděl. Musí se pokusit osvobodit Thana dřív, než ho popraví. A také očistit jeho jméno pošpiněné nařčením z vraždy jeho vlastního otce. Thanos je odhodlaný dopadnout Lucia, ať už odplul kamkoli. Chce pomstít otcovu smrt a zabít bratra dřív, než se i s armádou vrátí k pobřeží Delosu. Bude to nebezpečná cesta do cizích krajin. Taková, která by ho mohla stát život. Je ale ochoten se obětovat kvůli své zemi. Všechno ale nemusí vyjít podle plánu. Stephania cestuje do vzdálených krajin, aby našla čaroděje, který by jednou provždy mohl zbavit Ceres její moci. Je odhodlaná udělat vše pro to, aby zabila Ceres a sama se, i se svým nenarozeným dítětem, stala vládkyní Impéria. VOJÁK, BRATR, ČARODĚJ vypráví epický příběh tragické lásky, pomsty, zrady, ambicí a předurčení. Kniha plná nezapomenutelných postav a dech beroucí akce nás přenese do světa, na který nikdy nezapomeneme, a přiměje nás znovu a znovu se zamilovávat do fantasy. "Akcí nabitá fantasy, která jistě potěší fanoušky předchozích knih od Morgan Rice, stejně jako fanoušky děl jako je série ODKAZ DRAČÍCH JEZDCŮ od Christophera Paoliniho.... Fanoušci fikce pro mladé budou toto poslední dílo Riceové hltat a pak škemrat o přídavek." --The Wanderer, A Literary Journal (komentář k Vzestup draků) Kniha pátá ze série Koruny a slávy vyjde již brzy!
Keywords: Sci-fi, fantasy; Dobrodružství, napětí, fantasy