Eens Weg (Een Riley Paige Mysterie--Boek #1) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2017)
"Een dynamisch verhaal die je vanaf het eerste hoofdstuk grijpt en niet meer loslaat."--Midwest Book Review, Diane Donovan (over Eens Weg)"Een meesterwerk van spanning en mysterie! De auteur heeft geweldig werk geleverd om de karakters met een psychische kant te ontwikkelen die zo goed omschreven is, dat we in hun hoofd zitten, hun angsten kunnen volgen en om hun successen kunnen juichen. Het plot is erg slim en houd je het hele boek bezig. Vol met kronkels, dit boek houd je net zolang wakker totdat je de laatste pagina gelezen hebt."--Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (over Eens Weg)In de landelijke buitenwijken van Virginia duiken vrouwen dood op, op monsterlijke wijze vermoord en als de FBI erbij geroepen wordt zijn ze verstomd. Er loopt een seriemoordenaar rond, hij slaat steeds vaker toe en ze weten dat er maar één agent goed genoeg is om deze zaak op te lossen: Special Agent Riley Paige.Riley is zelf op betaald verlof, herstellende van haar treffen met haar laatste seriemoordenaar en, zo kwetsbaar als ze is, twijfelt de FBI eraan om van haar briljant inzicht gebruik te maken. Maar Riley, die haar eigen demonen moet verslaan, komt erbij en haar jacht brengt haar naar de verontrustende subcultuur van poppenverzamelaars, in de huizen van gebroken families en in de meest duistere kanalen van het brein van de moordenaar. Terwijl Riley de lagen eraf pelt, beseft ze dat ze het tegen een moordenaar opneemt die nog zieker is dan ze had kunnen denken. In een panische race tegen de klok wordt ze tot het uiterste gedreven, haar baan staat op het spel, haar eigen familie is in gevaar en haar kwetsbare psyche staat op instorten.Maar als Riley eenmaal een zaak aanneemt, stopt ze niet. Het obsedeert haar, leidt haar naar de donkerste hoeken van haar eigen brein en vervaagt de grens tussen jager en prooi. Na een reeks onverwachte wendingen, leidt haar intuïtie haar naar een schokkerend climax die Riley zelf niet had kunnen bedenken.Een duister psychologische thriller met hartkloppende spanning, EENS WEG markeert het debuut van een boeiend nieuwe serie - en een geliefde nieuwe persoonlijkheid - die je tot laat in de nacht bezig houdt.Boek #2 in de Riley Paige serie is nu beschikbaar!
Keywords: Krimi, detektivky