Chirurgie v extrémních podmínkách Odborný přehled pro lékaře a zdravotníky na zahraničních praxích - Hájek, Marcel (Grada, 2015)
Kniha nabízí čtenáři přístup k akutním chirurgickým situacím v extrémních podmínkách a doporučené postupy při jejich řešení. Multidisciplinární příručku využijí kromě chirurgů i lékaři ostatních profesí a další zdravotničtí pracovníci.
Keywords: Anesteziologie, resuscitace, emergency; Gynekologie a porodnictví; Chirurgie, ortopedie, traumatologie