Barvy krásy 3: Sophiin triumf - Corina, Bomannová (Ikar, 2023)
New York, 30. léta 20. století. Sophia stojí v životě znovu na rozcestí. Má za sebou nechat "pudrovou válku" a začít znovu? Když se překvapivě objeví u jejích dveří těžce nemocná přítelkyně Henny, nechá své návrhy na vlastní kosmetickou firmu spát a vrátí se k Heleně Rubinsteinové. Soukromé štěstí najde ve velké lásce k Darrenovi, který ji požádá o ruku. Nakonec ale vypukne druhá světová válka a hrozí zničit všechno, co je jí milé a drahé.
Keywords: Společenské romány