Detektivové a falešní stěhováci - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2015)
Napětí a legrace, to jsou zkrátka DeTeKTiVové! Několik bytů vykradených tak, že v nich nezůstane ani nábytek. Stopy vedou ke krytému bazénu. Partička malých detektivů ani tentokrát nenechá policii na holičkách a objeví klíčové důkazy. Nenechte si ujít již čtvrtý příběh z napínavé a skvěle ilustrované detektivní série.
Keywords: Doplňkové učebnice; Dobrodružství, napětí, fantasy