Muzikoterapie v praxi Příběhy muzikoterapeutických cest - Gerlichová, Markéta (Grada, 2014)
Kniha srozumitelně představuje téma, jeho podstatu a využití. Součástí jsou také četné praktické příklady osob z nejrůznějších cílových skupin. Knihu ocení fyzioterapeuti, ergoterapeuti, logopedi i další terapeuti, lékaři a zdravotní sestry. Inspirovat může učitele, speciální pedagogy, specialisty z oboru sociální práce i rodiče.
Keywords: Ostatní lékařské obory; Ošetřovatelství - klinické obory