Rozhodnutí je na tobě Cesty z každodenní nespokojenosti - Sprenger, Reinhard, K. (Grada, 2013)
Máte pocit, že nemůžete dělat to, co opravdu chcete? Jste nespokojeni se svým životem? Cítíte se ve vleku povinností a očekávání druhých lidí? Díky této pozoruhodné knížce se vám to podaří změnit. Autor vám ukáže, jak můžete vzít štěstí do svých rukou a jak převzít zodpovědnost za svůj život. Poznáte, že neexistují žádná skutečná omezení a že za každé situace se můžete svobodně rozhodnout. Zjistíte, jak vás pomocí metody "cukru a bičee" ovlivňuje vaše okolí a jak se od této manipulace oprostit. A nakonec se dozvíte se, jak získat energii pro změnu, jak opravdu začít žít podle sebe a dosáhnout svých vysněných cílů.
Keywords: Harmonie těla a duše; Štěstí a pozitivní myšlení