Naším obchodem je smrt Úplný příběh Wagnerovy soukromé armády a jejího zakladatele Jevgenije Prigožina - Barabanov, Ilja (Pistorius & Olšanská, 2024)
Kniha přináší fakta o soukromé zločinecké armádě Jevgenije Prigožina, tzv. Wagnerově skupině a jejímu využívání Putinovým režimem.
Keywords: Společenské vědy, historie; Literatura faktu