Úsporný rodinný dům - Murtinger, Karel (Grada, 2013)
Neplaťte za energie v domě víc než je nezbytně nutné! Nevíte jak na to? Poradíme vám v praktické příručce předního odborníka a poradce v této problematice. Dozvíte se kolik energie v domě spotřebujete, kolik vás stojí peněz a co se dá dělat pro její snížení. Dozvíte se také, zda se vám vložené investice do zateplení či výměny oken vrátí a kdy. Autor se v knize věnuje také vytápění zateplených budov a jejich větrání. Po přečtení knihy budete také znát, kdy budete potřebovat Průkaz energetické náročnosti a co jednotlivá čísla na něm znamenají. Pokud vás zajímá dotační program Nová zelená úsporám, pak nejaktuálnější informace naleznete v této publikaci.
Keywords: Hobby