Pušíci v ZOO - Dietl, Erhard (Bambook, 2013)
Pušíci v ZOO"Při mlaskavém ropuším pšouku! Vy snad vážně nemáte ani tušení...." vyletí děda pušík, když zjistí, že malí pušíci nevědí, jak vypadá slon. Taková věc jim nemůže projít. Proto se babička pušice a děda pušík vypraví s pušími vnoučaty do zoo. A to může skončit jen pěkným zmatkem.
Keywords: Pohádky; Příběhy, deníky