Pušíci letí do školy - Dietl, Erhard (Bambook, 2013)
Pušíci letí do školyCo mohl zamlada děda pušík, mohou ode dneška i malí pušíci. "Při krysím ocásku a ropuším pšouku!!" osedlají dráčka Ohnivouse a vyrazí. Sice ne do Austrálie, jako kdysi děda, zatím jen do školy v Zaprášené Lhotě. Ale to, co tam zažijí s lidskými dětmi, je určitě stejně vzrušující jako dědovo dobrodružství s klokany.
Keywords: Pohádky; Příběhy, deníky