Pušíci jsou tady - Dietl, Erhard (Bambook, 2013)
Pušíci jsou tadyZa okamžik zjistíte, že pušíci jsou docela zvláštní stvoření. Žijí blízko skládek a odpadkových jam, pěkně páchnou a vždycky kolem nich létá hejno much. Živí se prázdnými plechovkami i starými pneumatikami a jsou tak líní, že nejvíc času prochrní na sluníčku. Až je ze samého nicnedělání napadají ty nejbláznivější myšlenky...
Keywords: Pohádky; Příběhy, deníky