Pušíci se stěhují - Dietl, Erhard (Bambook, 2013)
Pušíci se stěhujíJasně, že pušíky nepotěší, když Úřad pro životní prostředí nechá jejich skládku naložit na náklaďák a pak nadobro zmizet. Při svatém odpadkovém pytlíku, z čeho teď budou žít? Naštěstí má táta pušík dobrý nápad - a taky výborný čich...
Keywords: Pohádky; Příběhy, deníky