Konstrukční detaily pro pasivní a nulové domy doporučení pro návrh a stavbu - Hazucha, Juraj (Grada, 2016)
Devadesát ověřených konstrukčních detailů a návody pro jejich správné navrhování a provádění najdete v knize, která vychází z dlouholetých poznatků a zkušeností členů Centra pasivního domu. Publikace slouží jako návod, jak konstrukce a detaily navrhovat a na co si dát pozor.
Keywords: Stavebnictví