Diagnostická radiologie Neuroradiologie - Seidl, Zdeněk (Grada, 2014)
Mimořádná publikace, která v tomto komplexním pojetí, rozsahu a zaměření vychází u nás poprvé. Kniha (s téměř 1700 obrázky) je určena nejen radiologům a neurologům, neurochirurgům, ale i dalším lékařům, kterým pomůže v rozhodovacím procesu, které zobrazovací metody indikovat.
Keywords: Neurologie; Zobrazovací metody; Laborant