Skládaný patchwork - Votrubcová, Andrea (Grada, 2013)
Kniha je výjimečná svým zaměřením na konkrétní patchworkový styl - skládaný patchwork. Je zde krok za krokem popsáno 10 základních skládaných bloků a jejich využití při zhotovení módní tašky s podšívkou, prostírání, deky, polštářku, módních doplňků a dokonce i patchworkového šperku. Autorka předkládá také pravidla pro výběr vhodné látky pro skládaný patchwork a různé tipy, které usnadní práci a současně podrobně ukáží kouzlo této efektní techniky.
Keywords: Výtvarné techniky