Dokonalá svůdkyně Jak zaručeně získáte každého muže - Tornieporth, Dietlind (Grada, 2012)
Toužíte po lásce na celý život či po společníkovi na romantický víkend v Paříži? Kolik příležitostí k seznámení vám život přinesl sám od sebe, kolik opravdu úžasných mužů jste ve svém životě skutečně získala? Chcete se posunout dál? Převezměte iniciativu a odhoďte přehnanou kritičnost vůči vlastní osobě! Díky této knize odhalíte tajemství dokonalé svůdkyně - od prvního sbližování, probuzení touhy až po splnění všech vašich přání. Naučte se suverénně ovládat osvědčené techniky a taktiky svádění, uplatněte drobné milostné léčky, osvojte si prověřené strategie seznamovacích konverzací a mnoho dalších užitečných triků. Získáte tak potřebné sebevědomí, abyste si mohla svádění krok po krůčku dokonale užít a vámi vyvoleného směrovat tam, kde ho chcete mít, až se vám ho nakonec podaří ulovit...
Keywords: Psychologie pro každého; Vztahy, láska, rodina