Neplodnost Útok imunity, 2., aktualizované a doplněné vydání - Ulčová-Gallová, Zdenka (Grada, 2013)
Proč jsou některé ženy a někteří muži neplodní? Jaké jsou metody vyšetření a léčby snížené plodnosti? Pro všechny, kteří se snaží stát rodiči, je tu již druhé, doplněné vydání úspěšné knihy Neplodnost - Útok imunity. Renomovaná česká autorka s kolegou genetikem píše o protilátkách proti spermiím, proti vajíčku, o imunologických vztazích mezi embryem a matkou, imunitním systému embrya, plodu a novorozence, o některých genetických souvislostech. Pozornost věnuje i příčinám potrácivosti jak ze strany matky, tak plodu. Odpovídá na nejčastější otázky z Poradny pro imunologii reprodukce a vše doplňuje příklady z praxe, obrazovým materiálem a ukázkami ze své beletrie.
Keywords: Zdraví a životní styl