Buďte mistry improvizace - Vasquez, Martin (Grada, 2013)
Kniha Buďte mistry improvizace vás prostřednictvím praktických cvičení naučí základním principům improvizace v mluveném projevu, v prezentacích a obecně v mezilidské komunikaci. Získáte nástroje, jak vtipně reagovat, jak překonat neočekávané situace, jak z nich vyjít jako vítěz.
Keywords: Psychologie pro každého; Prezentace