Šarlák Dvanáct obrazů z periferie světa - Mano, Petr (65. pole, 2014)
Šarlák nás zavádí do jihočeského Písku 80. a 90. let minulého století. Manova autobiografická kniha ukazuje jeho odvrácenou tvář.
Keywords: Česká současná beletrie