Hravá škola: hříčky se slovíčky - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2014)
David s Adélkou jsou nemocní, a tak jim hrozí nuda. Naštěstí je tady tatínek, který umí vymyslet ty nejlepší slovní hry na světě. Už jste někdy skládali novoslovo nebo cvičili veršovací rozcvičku? Víte, jak se hraje na líného řečníka? Začtěte se do této originálně ilustrované knížky a zjistíte, že máme krásnou mateřštinu - čeština není jen povinný školní předmět, ale především tvárný a bohatý jazyk, se kterým si můžete užít spoustu zábavy a přitom si zdokonalit slovní zásobu.
Keywords: Naučná; Encyklopedie a naučná