Dám se poddat - Kaláb, Vít (65. pole, 2011)
Povídková sbírka přináší čtrnáct svérázných příběhů, které jsou vyprávěny s vtipem, citem pro humorný detail i trochou melancholie a skepse.
Keywords: Česká současná beletrie