Masáže na vaši bolest - Ramík, Kamil (Grada, 2012)
Již po staletí je znám princip spoušťových bodů a způsoby jejich ošetření. Bohužel je jen málo využíván v lékařských oborech zabývajících se pohybovým systémem, a proto tak často dochází ke zbytečnému užívání léků a k operacím. Právě proto byla napsána tato kniha, která se zaměřuje na odstranění bolestí celého těla na principu tzv. přenesené bolesti, kdy se příčina bolestí nachází na jiném místě než bolest sama. Nyní si již sami budete moci rychle ulevit od většiny bolestí kloubů, svalů, zad, hlavy apod. pomocí spolehlivé a ověřené metody - tlakové masáže. Lehce zvládnete léčení svého těla při akutních i chronických bolestech. A navíc dříve, než uplyne objednací doba k lékaři.
Keywords: Zdraví a životní styl