Výživa v medicíně a dietetika Překlad 11. vydání - Kasper, Heinrich (Grada, 2015)
Seznamuje s fyziologií příjmu potravy a s patofyziologickými procesy při různých onemocněních. Dále probírá poruchy výživy u onemocnění jednotlivých systémů nebo nozologických jednotek.
Keywords: Gastroenterologie, hepatologie; Interna; Metabolizmus, imunita; Ostatní lékařské obory; Nutriční terapeut