Architektura moderních zahrad - Stejskalová, Jana (Grada, 2014)
Ať jste majitelem zahrady, nebo zahradním architektem, vždy přemýšlíte o tom, jak nejlépe zúročit klady pozemku, na kterém má vyrůst nová zahrada. Tato kniha vám poslouží jako návod, jak nejvhodněji naplánovat výsadbu, vodní plochy, komunikace i mobiliář v duchu současných trendů, aby vás zahrada těšila během celého roku.
Keywords: Úprava zahrady