Klinická farmacie II - Vlček, Jiří (Grada, 2014)
Kniha je určena pro pregraduální vzdělávání v oboru klinická farmacie, je potřebná i pro předatestační a postgraduální přípravu. Přehledná kniha najde využití v běžné klinické praxi, jak na lůžkových odděleních, tak v ambulancích, při poskytování farmaceutické péče v nemocničních i veřejných lékárnách.
Keywords: Farmacie, farmakologie