Naše veselá rodina/Our Merry Family - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2014)
Čti a zlepši se v angličtině! - Read and improve your English!Tahle barevně ilustrovaná knížka ti nabízí čtrnáct krátkých kapitol na téma rodina, které si můžeš nejdříve přečíst v angličtině a pak si na vedlejší straně ověřit porozumění pomocí českého překladu.
Keywords: Angličtina; Jazyky, dvojjazyčné čtení